Во познатиот битолски локал Порта Џез големите музички мајстори Етносфера заедно со Џамбо Агушев и Дамјан Пејчиновски направија една нова своја изведба наречена „Дафина“ која е вистинско освежување за сите нас и ова лето 2017.

Погледнете и уживајте…