Денеска во продажниот простор на битолскиот гигант Синпекс имаше промоција на новиот бренд ЕМТОП кој од денес е во фамилијата на Синпекс. Во квалитетот и функционалноста на новите производи први се уверија ракометарите на РК Еурофарм Пелистер.

Нека е аирлија и од утре да си повелите и вие.