БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нов снег и екстремни битолчани со точаци за 1-ви Април од оваа 2018 г. на Копанки Пелистер. Веста изгледа како Првоаприлска шега но уверете се сами дека не е така. Да ги поздравиме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here