Оваа седумдневна обука е креирана со цел да им овозможи на кандидатите да се запознаат со современите начини на креирање софтверски решенија на брз и лесен начин. По завршувањето на обуката, кандидатите ќе се стекнат со доволно знаење кое ќе им овозможи да се определат дали да ја продолжат својата кариера во ИТ индустријата.

Обуката ќе биде реализирана преку online платформа, но првите 8 пријавени кандидати ќе имаат можност обуката да ја следат во училница.

За сите оние почетници, кои сакаат на брз и лесен начин да се запознаат со современите начини на креирање софтверски решенија, “Основи на компјутерски науки и развивање софтвер”, e идеалниот курс ова лето. Спремете се за новите предизвици во септември, почнувајќи од основата. Оваа седумдневна обука е креирана со цел да им овозможи на кандидатите да се запознаат со современите начини на креирање софтверски решенија на брз и лесен начин. По завршувањето на обуката, кандидатите ќе се стекнат со доволно знаење кое ќе им овозможи да се определат дали да ја продолжат својата кариера во ИТ индустријата. Обележете го својот пат, и храбро чекорете кон вашата иднина.

Не ја пропуштајте оваа уникатна можност и бидете дел од еднонеделниот курс за само 599 денари! Од 26-30 јули по 2,5 часа на ден со професионалци кои имаат повеќе од 20 години искуство во ИТ.

Имајќи ја во предвид природата и типот на курсот, уверенија за истиот, нема да се издаваат.

Уписите се во тек: https://iwec.mk/course/osnovi-na-kompjuterski-nauki-i-razvivanje-softver/