БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фотогенична, позира на пладневна прошетка …

Проектот: „Поддршка за подобро управување со заштитените подрачја ..“, ЦеПроСАРД и НП Пелистер (финансиран од ЕУ, спроведен од УНДП и МОЕПП).

Национален Парк Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here