БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Рашел Нахмијас, родена во Битола далечната 1917 г. од познатото еврејско семејство Нахмијас ја доживеа својата 100-та година. Моментално живее во Бостон, Америка и е во роднинска врска со Сара Ароесте. 

Да и посакаме среќен роденден и уште многу убави и среќни години во долговечноста…

Уреди

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here