Една деценија постоење на Portal во Битола! И по тој повод, правиме големајубилејна забава на која добредојдени сте сите!

Со огромно задоволство и гордост, овој пат, на 09.05.2018-Ta, во среда, славиме 10 години успешна работа на Portal!

Славиме за сите посетители кои сме ги усреќиле, за сите прекрасни кафиња кои сме ги направиле, за генерациите кои пораснаа со нас и се наше секојдневно друштво, славиме за безбројните забави кои сме ги правеле заедно со вас!

Професионалниот тим кој е заслужен за вашата радост ве очекува. Дојдете да наздравиме за нашата успешна приказна и за нови успешни години работа!

За забавата ќе се погрижат докажаните Dј Zombei Dj Shvaba! Започнуваме во 21 :00 часот, во Portal во новиот пазар. Ве очекуваме во голем број, како и секој реденден!

Среќен 10-ти роденден Portal!