Денес, 1 јули единствената Продавница за станови во Македонија слави 1 година постоење. 366 дена на навните клиенти им нудат уникатно искуство при купувањето на становите. Оваа пионерска идеја беше препозната од клиентите и благодарение на посветениот тим, голем број на наши сограѓани, својот нов дом го пронајдоа токму таму.

Продавницата за станови се наоѓа на Широк Сокак 71, работното време е од понеделеник до петок од 10 до 18 часот. Повеќе информации можат да се добијат и на телефонскиот број 076 404-277.

Комплетната понуда можете да ја разгледате на www.bvgroup.mk.

Многу наскоро понудата ќе биде збогатена со нов каталог X8. Деталите ќе бидат објавени на официјалната страна и социјалните мрежи.

Текст : Н.С. и С.Д.

Фотографии : Диоген Хаџи-Коста Милевски