Зошто ги испраќаме надвор од нашата држава Зарем го гледате ова кај нас ? Ева е исфрлена како партал на битолските улици пред пораѓај.. додека во Англија е третирана како член на семејството. Седи во паб и вечера заедно со нив без никој да дофрлува невкусни погледи и погрдни зборови како што се прави кај нас.

Ние сме горди кога ќе успееме да вдомиме куче надвор од нашава држава, бидејќи и тие сакаат да живеат и бидат сакани.

Здружение за заштита на животни ARC