БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Краток документарен филм од Димитар Илиевски Мурато кој заедно со неговата екипа го освои највисокиот врв на светот, Монт Еверест од 8848 м. на 10 Мај 1989 г. во 18.00 часот…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here