Повеќе од галеријата кај нашите пријатели спортмедиа.мк
http://sportmedia.mk/foto-galerii/aplauzi-za-kuzmanovski-i-drogrishki-od-bitolchani-foto

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here