Kazzino Mozzart во Битола ги носи најголемите добивки во градот, а во месец септември играчите може да дојдат до двојна радост затоа што стартува награден натпревар кој покрај добивките може да донесе и вредни награди.

Во периодот од 1 до 30 септември, во Kazzino Mozzart Битола-1 (кај кружниот тек на влез во Битола во склоп на нашето Уплатно место Битола-8) и Kazzino Mozzart Битола-2 (Нов Пазар, спроти Маркет Веро), ќе има лотарија од која ќе може да станете дел доколку го исполните условот и да освоите награда.

Доколку добиете:

🎰 5x исти симболи
📖 Бонус скатери
💰 Некој од џекпотовите

повикајте го вработениот, земете талон и учествувајте во лотаријата на која може да освоите една од многуте награди, и тоа:

1 место: 2x Електричен скутер Hamachi E RS;
2 место: 2x Apple iWatch 8
3 место: 2x Парфеми
4 место: 2x 10.000 MKD БОНУС Ваучер
5 место: 2x 6.000 MKD БОНУС Ваучер
6 место: 2x 3.000 MKD БОНУС Ваучер
7 место: 2x 1.000 MKD БОНУС Ваучер
8 место: 2x 1.000 MKD БОНУС Ваучер
9 место: 2x 1.000 MKD БОНУС Ваучер
10 место: 2x 1.000 MKD БОНУС Ваучер

ЦЕЛОСНИТЕ ПРАВИЛА ЗА НАТПРЕВАРОТ ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ОВДЕ.

Дојди, играј и освој. Биди победник и доживеј двојна радост, заедно со Mozzart!