29.05.2024 🔺 среда

🟥 20.00 Нова Сцена

Културен Центар, Јереван ,Ерменија
„ДОН КИХОТ“
од Мигуел де Сервантес
Режисер: Маријана Фринијан
актер: Арам Хованисјан

🟥 21.30ч Голема Сцена

Руски Драмски Театар ,Костанај , Казахстан
„КОЈ ГО ЗНАЕ ЕДНИОТ“
по мотиви од Бригит Швајгер
режија: Дина Зумбаева
актер: Јулија Кудрјашова