Од кујната на Кичен Централ за денес Ви препорачуваме:

👉 Телешка чорба
👉 Лазања
👉 Ориз
👉 Гравче
👉 Растурена сарма со мелено
👉 Гулаш
👉 Пире
👉 Пекарски компир
👉 Пилешки ќофтенца во сос
👉 Пилешко со златна мешавина
👉 Пастрмка
👉 Ослич
👉 Полнети пиперки
👉 Cармa посна
👉 Пржено свинско месо со сува пиперка

▪️Промоција:
🔥Бургер со ловечка 99 ден.
🔥Ловечка 99 Ден.
По избор
+ Компир
+ Ориз
+ Гравче
🔥Уштипец 99 ден.
По избор
+ Компир
+ Ориз
+ Гравче

Салати:
👉Витаминска
👉Шопска
👉Цезар
👉Таратур

Скара:
👉Кременадла на скара
👉Вешалица
👉Ловечка
👉Уштипци
👉Пилешки и свински ражнич
👉Пилешки и свински увијач
👉Ребро во фурна и на скара
👉Похован стек
👉Колбас
👉Пилешки прсти
👉Пиле печено

Повелете во Кичен Централ или нарачајте за дома на 071 242 601‼️