Пред точно 5 години прерано не напушти нашата легенда, нашиот брат од на трибина, беше еден од основачите на нашиот животен пат, секогаш беше пример за вистински навивач во добро и лошо секогаш беше со клубот со градот, придонесе премногу за нашата група даваме збор дека уште генерации ќе ја одржиме во живот колку и да имаме препреки пред нас, знајме дека сега не гледаш од горе како се мачиме и бориме и се бориш заедно со нас! Секогаш ке бидиш дел од нас.

Почивај во мир Кенан ☘️

Чкембари Битола

Химната на Чкембарите е негово лично дело