Почитувани љубители на скијањето. Во ски центарот „Стрежево” Ниже Поле утре вторник на 23.01.2024 и среда 24.01.2024 ќе има денско од 09.00 до 15.00ч. и ноќно скијање од 19.00 до 22.00 часот.
Повелете заедно да ја продолжиме снежната магија….

Ски Центар „Стрежево” Ниже Поле