БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сончевото време, чистиот воздух, малата количина на снег која пред некој ден заврна на Баба денес беа предизвик за битолчани истите да го напуштат Широк Сокак и да се преместат во пазувите на нашата планина. Малата далечина, новата урбана опрема и топлото чајче се уште една причина плус за скијачкиот центар на “Стрежево” кај Ниже Поле деновиве да добие енормна посетеност… Уживајте во фотографиите.

Фотографии Александар Георгиевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here