БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И оваа сабота убавото време, сонцето и кафето ги измамија битолчани на Широк сокак да си поминат еден дел од денешниот преубав ден…Погледнете ја галеријата…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here