БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Уште еден убав сончев октомвриски ден кој го искористивме за прошетка низ битолското шеталиште…

Погледнете ја галеријата и уживајте во магијата на есенските бои…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here