БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Панорама од Битола денес, малце подалеку од смогот и маглата, подалеку од вревата и брзиот живот. Сликано денес од Јоргов Камен, Баба планина…

Благодарност за фотографијата до Стефан Петровски www.mojrodenkraj.mk

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here