БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Да помогнеме колку што можиме, каде и да сте. Да си го возобновиме најубавиот планинарски дом каде со нашите другари ги пеевме најубавите песни. Амин.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here