БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Томче Ристев, Пеце Талевски, Звонко Штрковски, Оливер Ѓурчиновски, Петар Дамјановски, Иле Толевски, Јове Георгиевски и други од Оф Роад Клубот Пелистер се дел на една екипа од најхрабрите битолчани кои во текот на цела ноќ се справуваа со огнената стихија на Пелистер. 

Ви благодариме херои!

Фото Оф Роад Клуб Пелистер Битола

Ова е нивната фан страна

https://www.facebook.com/offroadpelister/
Да ги поздравиме!

3 коментари

  1. За среќа на Битола и Битолчани, симбол на градот можи да бидат и ваквите херои!

  2. Браво дечки, супер сте и секоја чест!
    Сега една акција да се исчисти Пелистер од ѓубре ( не мислам тука само на Двојче, ама па шо да не:) , пластика, диви депонии…
    Да се анимираат Битолчани, владини/невладини и да се дотера Националниот парк да заличи, да се заштити и гордост да биде.
    Прво за Битолчани, па потоа и за сите други.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here