Група ентузијасти кои имаат за цел да им ги разубават Новогодишните празници и оваа година по трет пат го повикаа дедото со бела брада, а тој овој пат се спушти со јаже по Градскиот Саат во центарот на градот… ама не во Битола, туку во Прилеп.

То е то, секоја чест за прилепчани. Му текнува на луѓето.

Веста ви е ТУКА.