БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на денешниот ден Дедо Мраз заедно со неговите ирваси пристигна во Домот на Големо езеро каде за викендо планира да преноќи. Тука ги очекува вашите писма со желби кои сакате да Ви се остварат за вас и вашите најмили во текот на наредната 2019 г.

Според агендата оваа недела преку Антена се спушта на кај Широка (Ловечка) и за Новата 2019 г. сигурно ќе ја пречека во маѓичните Шумски Фенери каде наредниот, прв ден од годината ќе го чека Коче заедно со SSNL да го однесат со Ратракот на бордање во пелистерските убавини…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here