Со Грин Гарден Центар во Битола од идеа до реализација!

Комплетно уредување на дворови со зимзелени садници и надворешно цвеќе со претходно спремање на терен и системи за наводнување Имате голем избор и асортиман на зимзелени и листопадни декоративни садници од типот прунус, јавор, спирали, туја, пом пом, теди топка, јуниперуси.

Сега имате можност вашиот замислен двор конечно да стане реалност, а за тоа ќе се погрижат професионалците од Грин Гарден Центар Горно Оризари.

Телефон за контакт 071 384 577