БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да и дадеме поддршка на нашата сограѓанка Весна Петровска од Битола на финалното гласање за ГРАН ПРИ ВЕШТА ЖЕНА 2021 г. каде таа се преставува со име на маса „Мојата Африка“, по професија слаткар и со мото дека: „Креативноста е измислување, експериментирање, растење, преземање ризик, кршење правила, правење грешки и забава.“

Отворете ја објавата ТУКА и лајк на нејзината фотографија!

Со среќа!

еден коментар

  1. Bravo za mojata sogragjanka.Bitolchanki vo kodot im e prefinetosta,kulturata i umetnosta na ziveenje, kreativnosta,chovechnosta.Se gordeam shto sum bitolchanka.Pozdrav do site veshti zeni.Glasam za Vesna

Leave a Reply to Liljana Gjorgjieva Исклучи

Please enter your comment!
Please enter your name here