БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За време на манифестацијата Златна Бубамара на Популарноста за 2017 г. октет Македонија ја добија наградата за животно дело. Погледнете ја во живо нивната изведба…

Видео исечок од познатата манифестација

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here