БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Преубава изведба на песната “Билбил пее во планина” од страна на Зарина Прва Севда со восхитувачки видео кадри од нашиот најубав македонски планински бисер Пелистер.

Извор ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here