БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да го поздравиме битолчанецот Васко Михалчев за неговиот голем допринос во справувањето на огнената стихија. Васко е вработен во Дирекцијата за заштита и спасување како пилот на авионите Аир-тракторите кои се користат насекаде низ Македонија за гаснење на шумските пожари и токму во текот на вчерашниот ден тој учествуваше со неговото летало на Пелистер.  

Многу пива и признанија!

Поздрав до Јован Трајков за информацијата! 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here