Црвен крст на Република Македонија-ОО Битола започнува хуманитарна кампања

Јасмина Крстевска има 28 години и боледува од карцином на вилица(сарком-најопасниот вид). За понатамошно лекување во странство(хемотерапија и радиотерапија) на Јасмина и е потребна повеќекратна парична помош.
Во Битола се поставени донациски кутии во следните кафулиња:

1. Cafe Portal (2)
2. Aero Café
3. Kamarite
4. Porta Jazz
5. Café Pajton, Bitola
6. Pub Bourbon Street
7. Бар Чаршија
8. GT Lounge Bar
9. Cafe Bar TOUCH

Покажете ја Вашата хуманост преку донирање во горенаведените кафулиња или на следната жиро сметка:
200002600369784

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here