“Благослов до сите вас, кои не пратите преку социјалните мрежи, Бог мегу нас сите : Новини за Давид – 2000 чекори без да падни , сам се движи во домот и самостојно ги извршува потребите, телото зацврстено , говорот побрз ; се на се презадоволни родители со вакво дете 🙂 секое добро да ве прати , Ве поздравуваме” … со овие зборови се обрати до сите нас фамилијата на битолчанецот Давид Домазетовски на нивниот фејсбук профил. Да ги поздравиме заедно сите, од срце да им посакаме уште поубави и порадосни вести од нив да слушаме. Само за убо!


 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1197488597045223&id=100003522836918