БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес не напушти нашиот сограѓанин Гоце Талевски, еден од основачите на Група Оскар Битола.

Гоце имаше сериозна здравствена состојба и настанати компликации од Ковид – 19 поради што беше пренесен во приватна болница, а ние битолчани после апелот на неговата фамилија започнавме со донации за неговото поуспешно оздравување.

ПОЧИВАЈ ВО МИР ГОЦКА.

Сочувство до семејството.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here