Green Garden Centar & Rasadnik & Eden Na Eden Fudbalska-Skola
За сите љубители на спортот но пред се на детската игра и џагор, ова е одлична можност да го посетите еден од водечките купови за мал фудбал во ОПШТИНА МОГИЛА

72 екипи или нешто повеќе од 1200 деца, најдобриот наш спортски новинар Зоран Мишевски со најава за третиот меѓународен „Еден на Еден – Могила куп“

🗓️ 14, 15, 16ти Јуни 2024

Многу адреналин, забава и насмеани детски лица. Повелете.