По повод 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената, ви нудиме широка палета на производи наменети за понежниот пол, со намаление до 20%. Одберете го вистинскиот подарок за себе или за важните жени во вашиот живот.

Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје!

Ваши Еурофарм Аптеки