БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Големиот тренер на РК Вардар и македонската ракометна репрезентација ги посети канцелариите на РК Пелистер. Можеби некогаш ќе дојди и да го води, никогаш не се знае…

Извор РК Пелистер фан страна

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here