Гест на пациентка која го воодушеви ИВФ тимот на Болница „Плодност“ Битола и битолчани!

Секојдневно ИВФ тимот на Болница „Плодност“ се соочува со секакви предизвици во работата. Дел од нив се и непријатни, особено ако оплодувањето не е успешно.

Но, денес, оптимизмот на една пациентка ги надмина сите очекувања. Така, пред постапката на ембриотрансферот, таа им подели маички на сите членови на ИВФ тимот, а на маичките пишува:

„...и Наташа ќе биде трудна!!!“.

Членовите на ИВФ тимот со задоволство ги носеа маичките и беа воодушевени од овој гест. И благодариме на нашата пациентка, која со целосната доверба во нашиот тим им даде уште поголем полет за работа и успех.

Болница Плодност Битола