Уште еден ден за паметење… Прекрасното сонце, чистиот воздух, големата близина на само 15 километри од Битола ги измами битолчани заедно со прилепчани, ресенчани и крушевчани денот да го искористат за скијање, сончање и комплетно да си ги наполнат батериите за престојниот викенд… На скијачите малку му беа двете стази заедно со жичарата и ски лифтот кои работеа под полна пареа. Задоволство беше присутно нивните лица. По тоа сами можи да процените дека нас не ни треба многу за да бидиме среќни!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here