hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на 27.11.2017 г. во околу 09.30 ч. започна да врни првиот снег во Битола. Направивме мала галерија каде тој минимално се забележува. Сега засега температурата е над нулата и нема големи шанси истиот да се задржи.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here