БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Заедно со завршетокот на реставрацијата и реновирањето на Јени џамија привршува и комплетирањето на фонтаната пред неа која го добива новиот изглед.

Фонтаната е од поновите години на битолската историја.Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here