БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес и покрај лошите временски услови продолжува доброволната акција за санација на планинарскиот Дом Копанки.

Песокта која беше спакувана во текот на вчерашниот ден, денес од страна на доброволците со помош на жичарницата е пренесена до горниот дел каде што се наоѓа опожарениот Дом Копанки…

Нема одмора док траје обнова!

Утре пак!

Фотографии ПСК Пелистер

ПОМОГНЕТЕ И ДОНИРАЈТЕ, каде и да сте!

За парични донации ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here