БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Антена, Пелистер, Битола… Битолчани знаат како до Мај да си уживаат таму горе. Единствено нешто до таму што нема се жичарниците… Се чека некој “маж” да направи нешто повеќе…

Фотографии на SSNL-sf-freeride

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here