БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска и утре во организација на Кинолошкото друштво од Битола се одржува 15-та по ред меѓународна изложба на сите раси кучиња, CACIB Битола 2018.

Изложбата денес и утре се одржува во градскиот парк во Битола одма во делот накарши Император.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here