БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Задоволна сум од покажаниот професионализам на нашите натпреварувачи. Треба да се истакни дека тоа сепак се млади спортисти од 8 до 16 години и дека за дел од нив ова беше прво појавување на толку голем настан, но ние практикуваме квалитетот веднаш да го извадиме на партер или во ринг затоа што 35 годишното искуство ни говори дека само така натпреварувачот ќе може да ги согледа сопствените можности а тренерот ќе го види на дело она за кое работеле макотрпно“ вели Дијана Неделковска главен тренер на Македонскиот тим.

Извор шпанија

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here