БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Убавото време денес ги натера битолчани заедно со своите најмили покрај редовното кафе на Широк Сокак да ги посетат и забавните реквизити во Градскиот Парк во Битола…

Една мала галерија од нас…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here