БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Една од поубавите работи кои можите да си ја приуштите е посетата на Зоолошката градина во Битола. Се наоѓа на познатото Тумбе Кафе и влезот е со симболична цена од 50 денари. Има мечки, волци, лисици, тигри, лавови, нилски коњ, мајмуни, птици итн…

Уживајте во нашата галерија и заедно со вашите најмили посетете ја Зоолошката градина во Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here