Во преполна сала во рамките на Бит Фест 2022, вчеравечер на 16-ти август 2022 год. во Центарот за култура – Битола со почеток во 20.00 часот по 12-ти пат се одржа манифестацијата „Незаборав“ песни за Битола – втор дел.

На концертот во живо со свои песни настапија познатите естрадни уметници од Битола, Сефедин Бајрамов, Велчо Петровски Папал, Билјана Дамјановска, Боби Поповски, Славчо Спировски Слав, Бојан Стојков, групата Калабалак и др.

Фотографии Сашо Ставрев