On Friday we are wearing stripes… ова е петочното мото на одделот за неонатологија во Болница „Плодност“, каде вредните раце на нашиот персонал утринава се грижат за 9-те бебиња, на кои веќе им се приклучија две близначиња, а во текот на денот се очекува на свет да дојдат уште неколку. Задолжителни утрински прегледи од нашите врвни специјалисти педијатри, нежна грижа, масирање, капење и облекување од страна на медицинскиот персонал, а потоа на мирна почивка кај насмеаните мајки. Нас не очекува прекрасен викенд, исполнет со многу среќни лица…

Ви посакуваме и Вам убав викенд.

Болница Плодност Битола