На 7 јуни, Биби и Боби пристигнуваат во нашето омилено кино со нивните неверојатни авантури во Волшебната шума! Подгответе се за многу смеење, возбуда и моменти полни со магија.

Одбројуваме денови до премиерата на овој неверојатен цртан филм кој благодарение на двата битолчани, сценарио на Божидар Божиновски и директор на анимација Михајло Димитриевски Тхе Мичо, ќе ве однесе во светот на фантазијата и пријателството.

*Билетите се во продажба на линкот: http://bit.ly/4aGEpny и во кино на благајна.