БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Семејна, пријателска куќа во нејзината автентична едно вековна градба, која служи домашна кујна, традиционално јадење од домашни производи  како и домашни пијалоци како пиво, вино и ракија. Пријатна атмосфера за оние кои сакаат да истражуваат пошумени планини, езера и реки.

Репортажа на Канал 5

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here