Изгледа навистина клават нешто во пијачката. Јазк бе чупе и за срамота!

Напомена: Видеото е постирано од наша страна бидејки се работи за јавен интерес и уништување на јавно добро платено од наши пари, што според закон е кривично дело во Р. Македонија . Грижата и негувањето за нашиот град е наша света работа.

Извор и повеќе ТУКА